Trigama je technickým IT partnerem charitativní organizace Liga proti rakovině Praha již řadu let. Celoroční podpora každou sezónu vrcholí spoluprací na Českém dni proti rakovině, což je největší celostátní sbírková akce, kterou Liga pořádá. Její další ročník se koná právě dnes a my jako vždy máme plné ruce práce, aby on-line aktivity spojené s událostí šlapaly co nejlépe.

 

Novinky 2023

V průběhu roku proběhla technická i obsahová modernizace hlavního webu Ligy, kde největší novinkou je vylepšení administrace správy obsahu a vytváření fotogalerií. Tento krok nově umožňuje pracovníkům organizace pružněji přidávat novinky či editovat starší materiály dle potřeby. Změnou prošla i mobilní aplikace Den proti rakovině (dostupná v App Store a Google Play), kde bylo nutné provést technické úpravy pro bezproblémový chod na nejmodernějších verzích operačních systémů mobilních zařízení.

Český den proti rakovině 2023

Pomyslný „Den-D“ se koná právě dnes, 10. 5. 2023, a naší troškou do mlýna je jako vždy příprava aktuální verze e-kytičky, kterou si mohou lidé až do konce května pořizovat přes DMS. Dále jsme vytvořili interaktivní mapy mobilních i pevných prodejců pro snadný přehled, kde lze během dneška kytičku osobně zakoupit. V neposlední řadě pak došlo na přípravu grafických podkladů pro prezentaci akce na sociálních sítích, webové bannery pro partnery a další potřebné grafické materiály k on-line propagaci, která běží již od minulého týdne.

 

Teď už nezbývá nic jiného než popřát sbírce mnoho úspěchů a hlavně mimořádný výtěžek!:-)